kvalitet - brzina - ekonomičnost
  • Header Image


Roletne Čačak

Roletne su jedan od najstarijih, najpoznatijih i najrasprostranjenijih zasenjivača prostora. Aluminijumske i PVC roletne se ugrađuju na prozore ili vrata, sa spoljašnje strane samog otvora. Roletne mogu biti plastične roletne ili aluminijumske roletne. I jedne i druge klize gore - dole po vođicama koje mogu biti fiksirane ili na izbacivanje. Kod fiksiranih vođica roletna ima mogucnost klizanja samo gore dole. Za razliku od ovih, vođice na izbacivanje poseduju tzv. makaze koje omogućavaju izbacivanje donjeg dela roletne ka spolja. Mi Vam nudimo veoma kvalitetne aluminijumske i PVC roletne sa spoljašnjom kutijom kao i brzu, kvalitetnu i efikasnu ugradnju istih.

  • PVC roletne Čačak
  • PVC roletne Čačak
  • Aluminijumske roletne Čačak
Roletne pružaju sigurnu zaštitu od prekomernog dejstva sunca, povišene iniske temperature spoljnog vazduha, neželjenih pogleda, a pritom dodatno ulepsavaju spoljni izgled vašeg doma. Roletne su namenjene su svima koji zele da zaštite svoju aluminijumsku stolariju ili PVC stolariju ili bilo koju drugu stolariju, a pritom da dobiju dodatnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Izrađujemo aluminijumske roletne i PVC roletne u vise boja prema vasoj zelji. Ugradjuju se na sve tipove tolarije bez ikakvih problema, a u zavisnosti od boje stolarije mozete staviti roletne iste boje cime dobijate izuzetan estetski efekat.

Lajsne se izradjuju od plastike ili aluminijuma (zavisi od vaše želje) dok konstrukcija (okov) mogu biti od:

  • aluminijuma
  • plastike
  • metala
  • kombinacije gore navedenih materijala
Na paleti imamo više boja koje možete uklopiti sa bojom fasade ili Vašim enterijerom. Ukoliko Vi želite, a ima mogućnosti za to, možemo ih montirati tako da imaju i elektromotor, pa se vaš problem sa komandovanjem i rukovanjem roletnama svodi na minimum.

Plastične roletne su jeftinije od aluminijumskih roletni ali se ne preporučuju za velike površine otvora koji se nalaze na sunčanim stranama objekata u koji se roletne ugrađuju. Za razliku od plasticnih roletni, aluminijumske roletne su dužeg veka trajanja.

Aluminijumske roletne se sastoje od aluminijumskih letvica sirine 3,9 cm. Svaka letvica je ispunjena poliureanom sto predstavlja odličnu kako zvučnu tako i toplotnu izolaciju.

Izbor iz galerije

Loading

Al i PVC roletne Čačak

Al i PVC roletne Čačak

Al i PVC roletne Čačak

Al i PVC roletne Čačak

Galerija