kvalitet - brzina - ekonomičnost
  • Header Image


Rolo vrata Čačak

Rolo vrta izrađujemo od aluminijumskih lamela širine 77mm i od čeličnih limova velike čvrstoće. Rolo vrata su predviđena za zatvaranje velikih površina. Lajsne su punjene poliuretanom u celoj dužni tako da su rolo vrata potpuno izolovana iako su izrađena od metala! Izrađuju se u nekoliko boja od kojih su dve osnovne: bela i siva. Pokreću se na kurblu i elektro motor... Elektro motor se može pokretati a prekidač ili uz pomoć daljinskog upravljača. Jačina samog motora se određuje prema veličini rolo vrata. Jedan elektro motor može imati više daljinskih upravljača.

  • Rolo vrata Čačak
  • Rolo vrata Čačak
  • Rolo vrata Čačak

Rolo vrata su relativno nov proizvod koji se na našem tržištu pojavio pre desetak godina. Prvenstveno se koriste za zatvaranje garažnih otvora. Rolo vrata su napravljena od masivnog i jakog materijala pa su izuzetno pogodna za garaže. Proizvode se u nekoliko boja, a mi ih radimo isključivo od aluminijuma.

Rolo vrata odlikuje izuzetna čvrstoća, kvalitet, izdržljivost. Nema mogućcnosti korozije niti bilo kakve promene usled oscilacija spoljašnje temperature.

Rolo vrata su sastavljena od lajsni debljine 77mm koje su ispunjena poliuretanom, masom slicnoj pur peni ali dosta izdržljivijoj na temperaturne promene. Zbog toga su rolo vrata izuzetan izolator prostorije koja nije pod uticajem vremenskih prilika.

Rukovanje rolo vratima je vrlo jednostavno i moze biti mehaničko ili na elektro motor i mi tak način rukovanja preporučujemo. Elektromotori rade bez problema na temperaturama od -40 do +60 stepeni celzijusa.

Izbor iz galerije

Loading

Rolo vrata Čačak

Rolo vrata Čačak

Rolo vrata Čačak

Rolo vrata Čačak

Galerija