kvalitet - brzina - ekonomičnost
  • Header Image


Segmentna vrata Čačak

Segmentna vrata izrađena su od specijalnih panela (segmenata). Međupanelno spajanje je urađeno specijalnim okovima, tako da omogućava izuzetnu hidro-termo izolaciju, kao i funkcionalnost celokupne konstrukcije. Paneli segmentnih vrata su izrađeni od galvanizovanog, pa plastificiranog čeličnog lima sa reljefnom ornamentikom, međusobno ispunjeni poliuretanom debljine 42 mm, tako da paneli obezbeđuju dobru izolaciju (koeficijent prolaza toplote k = 2,36 W/m2K).

  • Segmentna vrata Čačak
  • Segmentna vrata Čačak
  • Segmentna vrata Čačak

Plastifikacija segmentnih vrata obezbeđuje izvrsnu zaštitu svakog segmenta, dok im čelik daje masivnost i veliku postojanost. Postoji mogućnost lake zamene, ukoliko dođe do oštećenja. Okov je urađen od visoko kvalitenog čelika i pocinkovan je. Može se farbati u boju po želji kao i paneli. Standardna boja panela je bela. Po obimu celih segmentnih vrata tj. oko okvira otvora sa sve četiri strane ugrađuje se specijalna guma koja obezbeđuje posebnu zaštitu i dihtovanje. Torzione opruge su izrađene od specijalnog čelika i obezbeđuju dug vek segmentnih vrata kao i nesmetano dugogodišnje korišćenje. Postoji mogućnost ugradnje malih pešačkih ''vrata u vratima'', prozora, ventilacionoh rešetki..

Segmentna vrata pokreće plafonski moto. Na segmentnim vratima postoje dve sajle, u slučaju pučanja jedne druga sprečava padanje vrata. Na mehanizmu za kačenje opruga postoji specijalna kočnica za blokadu segmentnih vrata u slučaju pucanja opruga. Pored toga u samom motoru postoji blokada protiv padanja vrata. U slučaju nestanka struje segmentna vrata se lako i efikasno otvaraju ručno, deblokadom motora uz povlačenje ručke na motoru.

Izbor iz galerije

Loading

Segmentna vrata Čačak

Segmentna vrata Čačak

Segmentna vrata Čačak

Segmentna vrata Čačak

Galerija