kvalitet - brzina - ekonomičnost
  • Header Image


Stolarija Čačak

O profilu... Thyssen Polymer PVC prozori su poznati su po svojoj čvrstoći i dugotrajnosti. Predstavljaju primer vrhunskog dizajna i tehnike. Mogu se reciklirati, pa kao takvi doprinose očuvanju okoline. Thyssen Polymer profili poseduju sertifikate svih poznatih instituta za ispitivanje. Ispunjavaju sve propise o kvalitetu.

  • PVC stolarija Čačak
  • PVC stolarija Čačak
  • PVC stolarija Čačak
  • Aluminijumska stolarija Čačak

Kako doneti najbolju odluku kod kupovine PVC stolarije ili ALU stolarije?

Na našem tržištu ima mnogo proizvodjača stolarije, a takodjer i mnogo proizvodjača profila i okova. U tolikoj ponudi stvarno nije lako doneti pametnu odluku oko izbora stolarije za vaš budući stambeni ili poslovni prostor. Roloinženjering Čačak će Vam pomoći pri izboru stolarije i dati savete na koje treba da obratite pažnju prilikom kupovine pvc stolarije ili alu stolarije...Što se tiče ponude pvc i alu stolarije na našem tržištu gledajući cenu i kvalitetpostoje 3 grupe:

1. Ponuda najskuplje stolarije jakih brendova. Ona je zasnovana na jačini imena i brenda koje je stečeno marketingom i kvalitetom. Izborom takve stolarije imaćete kvalitet, ali ćete platiti i veću cenu.
2. Ponuda stolarije manje poznatih brendova. Tu je prisutan najbolji odnos cena - kvalitet. Često se dešava da su takvi proizvodi čak i kvalitetniji od mnogo poznatijih proizvodjača. Za dosta manju cenu imaćete odličan kvalitet, sa istom garancijom kao i kod najskupljih brendova.
3. Najjeftinija ponuda stolarije. Najjeftinija stolarija na tržištu je u stvari najskuplja i najopasnija kupovina. Dokazano mnogo puta. Problem je što ćete u startu proći najjeftinije , ali vrlo brzo dolaze glavobolje i troškovi. Najjeftiniji profil je ili recikliran ili veoma lošeg kvaliteta, proizveden od lošeg i jeftinog repromaterijala.

Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva savet našim klijentima je svakako odabir izmedju prve dve grupe jer jedino tako dugoročno obezbeđujete kvaltet i efekat visoke izolacije.
Roloinženjering Čačak u svojoj ponudi ima stolariju koja spada u visoku klasu , a što je najvažnije sa cenama smo veoma konkurentni i povoljni.

Izbor iz galerije

Loading

Stolarija Čačak

Stolarija Čačak

Stolarija Čačak

Stolarija Čačak

Galerija