kvalitet - brzina - ekonomičnost
  • Header Image


Komarnici

Prozore i vrata nije potrebno samo zaštititi od toplote, već je poželjna i potrebna i zaštita od insekata. Komarnici su zdrava i trajna zaštita od komaraca i ostalih insekata. Mreža je napravljena od fiberglasa (staklenih vlakana) i otporna je na atmosferske uticaje. Ne rđa i ne menja boju. Konstrukcija komarnika je napravljena od nerđajućih obojenih aluminijumskih profila dekorativnog izgleda i odličnih karakteristika koje omogućavaju dug vek trajanja. Rolo komarnici se montiraju sa spoljašnje strane stolarije što znači da ne prave promene u vašem enterijeru i nemate nikaku obavezu održavanja.

  • Rolo komarnici Čačak
  • Rolo komarnici Čačak
  • Rolo komarnici Čačak

Rolo komarnik je revolucionarni pronalazak iz oblasti zaštite od insekata. Izrađuju se samo od aluminijuma, plastificirani su i ne rđaju, tako da večno rešavate problem najezde insekata. Mogu biti izrađeni kao rolo komarnici i kao fiksni komarnici. Komarnici štite Vas i Vaše prostorije od nepoželjnih insekata. Sama mreža, koja zauzima najveću površinu komarnika, izradjena je od PVC-a koji insekti nisu u stanju da oštete.

Mreže za zaštitu od insekata (komarnici) mogu se jednostavno rolovati, a izrađuju se od kvalitetnih materijala, tako da su otporne na vetar i sve vremenske uslove. Mogu se izraditi u svim veličinama. Skoro su neprimetni bilo da su montirani na drvenim, plastičnim ili aluminijumskim prozorima. Pogodni su i za krovne prozore. Ivice materijala zaštićene su posebnim četkicama koje onemogićavaju oštećenje mreže.

Izbor iz galerije

Loading

Rolo komarnici Čačak

Rolo komarnici Čačak

Rolo komarnici Čačak

Rolo komarnici Čačak

Galerija