kvalitet - brzina - ekonomičnost
  • Header Image


Kaljeno staklo Čačak

Šta je to kaljenje...
Kaljenje je proces zagrevanja stakla i naglo hlađenje. Kaljenjem, staklo dobija dodatnu čvrstinu i postaje otpornije na udarce više puta u odnosu na obično staklo. Kaljenjem staklo dobija najširu primenu u opremanju enterijera. Kaljena stakla odlično podnose temperaturne promene. U slučaju eventualnog loma kaljeno staklo puca u bezopasne sitne komade.
Primena ...
U UREĐENJU ENTERIJERA i EKSTERIJERA – tuš kabine od kaljenog stakla, staklena vrata od kaljenog stakla, ograde od kaljenog stakla, stepenice od kaljenog stakla, pregradne zidove od kaljenog stakla, nastrešnice od kaljenog stakla … – U PROIZVODNJI NAMEŠTAJA – stolovi od kaljenog stakla, komode od kaljenog stakla, police od kaljenog stakla…

  • Pregrade od kaljenog stakla
  • Staklene tuš kabine
  • Tuš kabine od kaljenog stakla
  • Pregrade od kaljenog stakla

  • Staklene ograde

Kupatila su postala oaze mira, mesto gde možete da se opustite. Mesto na kojem vam počinje i na kojem vam završava se svaki dan. Upravo iz ovih razloga rekonstrukcija vašeg kupatila podrazumeva pažnju u estetskom smislu i kavlitetu izabranih materijala.
Neizostavan detalj svakog kupatila su tuš kabine. Trenutno, natraženije su tuš kabine od kaljenog stakla zbog svojih estetskih karakteristika, bezbednosti i lakog održavanja.
Kaljeno staklo je veoma lako za održavanje, lako za ugradnju jer nema prljavštine prilikom ugradnje. Kaljeno staklo ima antibakterijska svojstva. Ivice kaljenog stakla se mogu brusiti pa je kaljeno staklo savršeno bezbedno. Kaljeno staklo se može kombinovati i sa štampanim motivima. Mogućnosti primene i dizajna su beskonačni.

Izbor iz galerije

Loading

Kaljeno staklo

Kaljeno staklo

Kaljeno staklo

Kaljeno staklo

Galerija